About us

MODERAN HOTELSKI RESORT

Ovaj jedinstveni hotelski objekt, Resort Una Park, u kantonu Una-Sana nalazi se u dolini, okružen šumama i netaknutom prirodom

Vaš hotel je udaljen oko 25 minuta od Bihaća automobilom. Od mjesta dolaska, tj. Iz Zagreba, Banja Luke ili Sarajeva (međunarodnihaerodroma) postoje veze s odmaralištem. Bihać će uskoro biti priključen na međunarodnu zrakoplovnu mrežu.

PRIRODNO OKRUŽENJE

Nacionalni park je dragulj jedinstvene vegetacije, životinje poput vuka i smeđeg medvjeda, koje se rijetko nalaze u Europi. Na kraju, ali ne i najmanje važno, nalazi se senzacionalni vodopad “Štrbački buk”, koji je širok oko 120 m i visok 30 m, pa se smatra jednim od najvećeg evropskog vodopada.

Na vašu želju, mogu se organizirati izleti na sa lađom ili rafting, što bi učinilo nezaboravne utiske.

Prilika za investiranje

Iskusan i ozbiljan partner je potreban svima koji žele da ostvare san o kapitalnom objektu u Nacionalnom parku Una. U nastavku su navedene glavne prednosti ulaganja u ovaj projekat

  • Sigurno ulaganje kapitala u nadolazeće buduće tržište turizma – nekretnine kao posebno mjesto za kvalitetu života i visoku idealnu vrijednost. Investicija sa potencijalom za rast kroz solidnu konstrukciju, moderne sobe sa kvalitetnom opremom.

  • Jedinstvena prilika za učešće u ovom ekskluzivnom objektu za ograničeni krug investitora.

  • Povrat investicije do 6% je moguć.

  • Interesantna kapitalna investicija za investitore koji traže kombinaciju povratka snažnih nekretnina u Bosni i Hercegovini i luksuznog stana i za vremenski ograničenu upotrebu \ t

  • Kako je BiH zemlja kandidat za EU, ona ima odličnu perspektivu za budućnost, te se očekuje povećanje vrijednosti nekretnina.

  • Nacionalni park Plitvička jezera udaljen je samo nekoliko kilometara od Bihaća, i to je primjer i dokaz kako se turizam može razviti u Unsko-Sanskom kantonu u budućnosti.

  • Regija sa svojim bogatim šumama s osmanskim relikvijama predstavlja posebnu urbanost i atmosferu za praznike.

  • Naša kompanija se brine o Vašoj imovini tokom cijele godine. Iznajmljivanje, održavanje i upravljanje nude se direktno na licu mjesta. Vi kao vlasnik uživate u boravku ili ulaganju.

  • Vaša investicija će biti osigurana u zemljišnim knjigama i pravovremeno je neograničena.